Tietosuoja

Sinun on oltava 18 + -vuotias voidaksesi käyttää palvelumme

Voimaantulopäivä: toukokuu 04, 2018

Sugarlove (“me”, “me” tai “meidän”) ylläpitää https://www.sugarlove.one -sivustoa (”Palvelu”).

Tällä sivulla kerrotaan henkilötietojesi keräämisestä, käytöstä ja paljastamisesta, kun käytät Palveluamme ja siihen liittyviä valintoja.

Käytämme tietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän käytännön mukaisesti. Ellei tässä tietosuojakäytännössä ole toisin määritelty, tässä tietosuojakäytännössä käytetyillä termeillä on samat merkitykset kuin käyttöehdoissamme, jotka ovat saatavana osoitteesta https://www.sugarmamaslovefree.com.

Määritelmät

  • palveluPalvelu on Sugarloven ylläpitämä https://www.sugarlove.one -sivusto
  • HenkilötiedotHenkilötiedoilla tarkoitetaan elävää yksilöä koskevia tietoja, jotka voidaan tunnistaa kyseisistä tiedoista (tai niistä ja muista tiedoista, jotka ovat hallussa tai jotka todennäköisesti tulevat meidän hallussamme).
  • KäyttötiedotKäyttötiedot ovat tietoja, jotka kerätään automaattisesti joko Palvelun käytöstä tai itse Palvelun infrastruktuurista (esimerkiksi sivun vierailun kesto).
  • keksitEvästeet ovat pieniä tietoja, jotka tallennetaan laitteeseesi (tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen).

Tietojen kerääminen ja käyttö

Keräämme useita erilaisia ​​tietoja erilaisiin tarkoituksiin tarjotaksemme ja parantaaksemme Palvelua sinulle.

Kerättyjen tietojen tyypit

Henkilötiedot

Käyttäessäsi palvelua voimme pyytää sinua antamaan meille joitain henkilökohtaisia ​​tietoja, joita voit käyttää yhteyden ottamiseen tai tunnistamiseen ("Henkilökohtaiset tiedot"). Henkilökohtaisesti tunnistettavissa oleva tieto voi sisältää, mutta ei rajoitu:

  • Sähköpostiosoite
  • Etunimi ja sukunimi
  • Puhelinnumero
  • Osoite, valtio, maakunta, postinumero, kaupunki
  • Evästeet ja käyttötiedot

Käyttötiedot

Voimme myös kerätä tietoja palvelun käyttämisestä ja käyttämisestä ("Käyttötiedot"). Käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten tietokoneen Internet-protokollan osoitetta (esim. IP-osoitetta), selaintyyppiä, selainversiota, vierailemasi Palvelun sivuja, vierailunneaikaa ja -aikaa, kyseisille sivuille kulkevaa aikaa, ainutlaatuista laitteen tunnisteita ja muita diagnostisia tietoja.

Seuranta & evästeiden tiedot

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantakohteita, jotta voimme seurata palveluumme toimintaa ja pitää tietyt tiedot.

Evästeet ovat tiedostoja, joissa on pieni määrä tietoja, jotka voivat sisältää nimettömän yksilöllisen tunnisteen. Evästeet lähetetään selaimeesi verkkosivustolta ja tallennetaan laitteellesi. Seurantatekniikoita käytetään myös majakat, tunnisteet ja komentosarjat tietojen keräämiseen ja seuraamiseen sekä Palvelun parantamiseen ja analysointiin.

Voit ohjata selaimesi kieltämään kaikki evästeet tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et hyväksy evästeitä, et välttämättä pysty käyttämään joitain osia Palveluistamme.

Esimerkkejä käytetyistä evästeistä:

  • Session evästeet. Käytämme istuntojen evästeitä Palvelun käyttämiseen.
  • Etusijaiset evästeet. Käytämme Preference Cookies -ohjelmaa muistiin mieltymyksesi ja erilaiset asetukset.
  • Turva-evästeet. Käytämme suojauskoodeja turvallisuussyistä.
  • Mainosten evästeet. Mainostaminen Evästeitä käytetään palvelemaan sinua mainoksilla, jotka saattavat olla sinulle ja etujasi kannalta tärkeitä.

Tietojen käyttö

Sugarlove käyttää kerättyjä tietoja eri tarkoituksiin:

  • Palvelun tarjoaminen ja ylläpito
  • Ilmoittaa sinulle palvelusi muutoksista
  • Jotta voit osallistua Palvelun vuorovaikutteisiin ominaisuuksiin, kun päätät tehdä sen
  • Tarjoa asiakastukea
  • Kerätä analyyseja tai arvokkaita tietoja, jotta voimme parantaa Palvelua
  • Seuraa Palvelun käyttöä
  • Tunnistaa, estää ja käsitellä teknisiä ongelmia

Tietojen siirto

Tietosi, mukaan lukien henkilötiedot, voidaan siirtää tietokoneellesi, jotka sijaitsevat oman valtion, maakunnan, maan tai muun valtion viranomaisen ulkopuolella, jos tietosuojalainsäädäntö voi olla eri kuin oman lainkuusi.

Jos olet sijoittautunut Tanskan ulkopuolelle ja päätät antaa meille tietoja, ota huomioon, että siirrämme tiedot, henkilötiedot mukaan lukien, Tanskaan ja käsittelemme sitä siellä.

Sinun suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja sen jälkeen, kun olet lähettänyt tällaiset tiedot, edustaa hyväksymistäsi kyseisen siirron osalta.

Sugarlove ryhtyy kaikkiin kohtuullisesti tarpeellisiin toimiin varmistaakseen, että tietosi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti eikä henkilökohtaisia ​​tietojasi siirretä organisaatioon tai maahan, ellei käytössä ole asianmukaisia ​​valvontatoimia, mukaan lukien tiedot ja muut henkilökohtaiset tiedot.

Tietojen luovuttaminen

Lakisääteiset vaatimukset

Sugarlove voi paljastaa henkilötietosi vilpittömässä mielessä, että tällainen toiminta on välttämätöntä:

  • Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen
  • Suojella ja puolustaa Sugarloven oikeuksia tai omaisuutta
  • Estää tai tutkia mahdollisia väärinkäytöksiä Palvelun yhteydessä
  • Suojaa palvelun käyttäjien tai kansalaisten henkilökohtaista turvallisuutta
  • Lakisääteisen vastuun suojaaminen

Tietoturva

Tietojesi tietoturva on meille tärkeää, mutta muista, että mikään Internetin välityksellä tapahtuva lähetystapa tai sähköinen tallennusmenetelmä on 100% turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojelemiseksi, emme voi taata sen absoluuttista turvallisuutta.

Palveluntarjoajat

Voimme käyttää kolmannen osapuolen yrityksiä ja yksityishenkilöitä helpottamaan Palveluamme ("Palveluntarjoajat"), toimittamaan Palvelun puolesta, suorittamaan Palveluun liittyviä palveluita tai auttamaan meitä analysoimaan Palvelumme käyttämistä.

Nämä kolmannet osapuolet voivat käyttää henkilötietojasi vain näiden tehtävien suorittamiseen meidän puolestamme ja ovat velvollisia luovuttamaan tai käyttämään sitä muuhun tarkoitukseen.

Analytics

Voimme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia seurata ja analysoida Palvelun käyttöä.

  • Google AnalyticsGoogle Analytics on Googlen tarjoama verkkoanalyysipalvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivustojen liikennettä. Google käyttää kerättyjä tietoja palvelumme käytön seuraamiseen ja seuraamiseen. Tiedot jaetaan muiden Google-palveluiden kanssa. Google voi käyttää kerättyjä tietoja kontekstualisoidakseen ja räätälöidäkseen oman mainontaverkostonsa mainoksia. Voit jättää tekemättä palvelutoimintasi Google Analyticsin saataville asentamalla Google Analyticsin opt-out -selaimen lisäosan. Lisäosa estää Google Analyticsin JavaScriptiä (ga.js, analytics.js ja dc.js) jakamasta tietoja Google Analyticsin kanssa käyntitoiminnoista. Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuoja- ja käyttöehdoissa. Nettisivu: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

mainonta

Saatamme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia mainosten näyttämiseen, jotta voimme tukea ja ylläpitää palvelua.

  • Google AdSense- ja DoubleClick-evästeetGoogle kolmannen osapuolen toimittajana käyttää evästeitä palvelumme mainosten näyttämiseen. Googlen käyttämä DoubleClick-eväste mahdollistaa sen ja sen yhteistyökumppaneiden näyttämään mainoksia käyttäjillemme palvelun tai muiden Internet-sivustojen vierailun perusteella. Voit poistaa DoubleClick-evästeen käytöstä aihepiiriin perustuvaa mainontaa käymällä Google Ads Settings -verkkosivu: http://www.google.com/ads/preferences/

Käyttäytymiseen perustuva uudelleenmarkkinointi

Sugarlove käyttää uudelleenmarkkinointipalveluita mainostaakseen sinulle kolmansien osapuolien verkkosivustoilla, kun olet käynyt palvelumme. Me ja kolmansien osapuolien toimittajat käyttävät evästeitä ilmoittaaksemme, optimoidaksemme ja näyttääksesi mainoksia aiempien palvelumme käyntien perusteella.

  • Google AdWordsGoogle AdWordsin uudelleenmarkkinointipalvelun tarjoaa Google Inc.Voit luopua Google Analyticsista näyttömainontaan ja mukauttaa Google Display -verkoston mainoksia käymällä Google Ads Settings -sivulla: http://www.google.com/settings/adsGoogle suosittelee myös Google Analyticsin opt-out -selaimen lisäosan asentamista - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout - selaimesi. Google Analyticsin opt-out -selaimen lisäosa antaa kävijöille mahdollisuuden estää heidän tietojensa keräämistä ja käyttämistä Google Analyticsissa. Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuoja- ja käyttöehtojen verkkosivulla: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

maksut

Voimme tarjota maksullisia tuotteita ja / tai palveluita Palvelussa. Tällöin käytämme kolmannen osapuolen palveluita maksuprosessointiin (esim. Maksuprosessorit).

Emme tallenna tai kerää maksukorttisi yksityiskohtia. Nämä tiedot toimitetaan suoraan kolmannen osapuolen maksuprosessoreille, joiden henkilötietojesi käyttöä säätelevät heidän tietosuojakäytäntönsä. Nämä maksuprosessorit noudattavat PCI-DSS: n määrittämiä standardeja, joita hallinnoi PCI Security Standards Council, joka on yhteinen tuotemerkki kuten Visa, Mastercard, American Express ja Discover. PCI-DSS-vaatimukset auttavat varmistamaan maksutietojen turvallisen käsittelyn.

Maksuprosessoriemme kanssa työskentelemme ovat:

Linkkejä muille sivustoille

Palvelumme voi sisältää linkkejä muihin sivustoihin, joita meillä ei ole. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kolmannen osapuolen sivustoon. Suosittelemme, että tutustut jokaisen sivuston tietosuojakäytäntöön.

Emme ole valvoa eikä ole vastuussa kolmannen osapuolen sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

Lasten tietosuoja

Palvelumme ei koske ketään alle 18: n ("Lapset") ikä.

Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tietoja keneltä tahansa alle 18: n. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja olet tietoinen siitä, että lapsesi ovat toimittaneet meille henkilökohtaisia ​​tietoja, ota yhteyttä. Jos saamme tietoon, että olemme keränneet henkilötietoja lapsilta ilman vanhempien suostumusta, pyrimme poistamaan tiedot palvelimistamme.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme päivittää tietosuojakäytäntömme ajoittain. Ilmoitamme sinulle mahdollisista muutoksista lähettämällä uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja / tai näkyvällä ilmoituksella Palveluksestamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön yläreunassa olevan "voimassaolopäivä".

Sinua kehotetaan tarkistamaan tätä tietosuojakäytäntöä säännöllisesti kaikista muutoksista. Tämän tietosuojakäytännön muutokset ovat voimassa, kun ne on lähetetty tälle sivulle.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä: