Nyuda Bayi Gula, Bayi lan Rama

Sampeyan kudu duwe tujuan sing murni kanggo njaluk tulung karo sedulur sampeyan. Mula, milih path kanthi ngreset lan ngresepake nilai inti. Awak sampeyan, dandanan lan sandhangan bebarengan karo omah, mobil lan barang-barang liyane kanggo menehi gambar "gambar" sampeyan menyang jagad njaba. Nanging, apa sampeyan yakin manawa "gambar" sampeyan minangka inti sampeyan? Utawa sampeyan uga kudu nandur modal lan pikiran uga?

Sugardater organik ing tips driji!

Dadi, apa Sugar Organic lan apa tegese karo "Emansipasi Of Sugardating"?