Cara Nggoleki Gula Daddy, Mama, Bayi, Instagram, Facebook

Cara Nggoleki Gula Daddy, Mama, Bayi, Instagram, Facebook
Instagram lan / utawa Facebook

Gula Ayah, Ibu lan Bayi ing Instagram & Media Sosial Facebook & situs web

Sanajan kasunyatan, ana macem-macem situs web lan aplikasi daddy, mama, lan bayi, lan sawetara daddy, mamas, lan bayi isih seneng nyedhaki media sosial online tradisional, lan Instagram isih ndhuwur dhaptar kasebut. Kasebut yen sampeyan minangka bayi gula nyoba nemokake bapak gula utawa ibu sing cocog kanggo nyambung, nalika iku, sampeyan kudu nggedhekake cakrawala liwat njelajah Instagram.

Kanthi luwih saka 800 yuta individu ing Instagram, mesthi ora daddy lan mamalia gula sing angel banget, sing sugih lan kabeh dihabisake. Titik penting liyane saka Instagram gendakan yaiku angel kanggo disasarake kasunyatan yen sampeyan ora bakal ngalami broker gula lan momma gula. Nanging, sampeyan bakal entuk kasempatan kanggo ndeleng gambar lan rekaman video sing nyetujoni pribadine asli bapak lan ibu gula sing penting.

Sithik banget, wong sing ngerti babagan pacaran gula Instagram, sanajan sing kurang ngerti babagan iki. Ing kirim iki, kita bakal ngrembug teknik sing paling sampeyan gunakake kanggo golek bapak gula, ibu lan bayi sing dikarepake.

Gawe profil sing sopan

Iki kanggo entuk perhatian lan nduduhake regane. Dadar gula lan mommas pengin njaluk bocah lanang / gula enom sing bisa disenengi lan dituduhake wong liya. Setel gaweyan kanggo nggawe profil sing layak. Anane pancen dheweke ora bakal mikir babagan profil sampeyan, yen dheweke ora kalebu jinis dheweke. Ewadene, status hubungan sampeyan kudu dadi siji, amarga bapak gula lan mamar bisa uga cemburu. Dheweke kudu duwe sampeyan kabeh, profil sampeyan kudu mbukak kanggo dheweke.

Kalebu foto sing mripat lan apik tenan

Instagram meh padha karo koleksi foto ing web, mula entuk manfaat kanggo iki. Hotshot tokoh / pribadine sampeyan panas, tampilake pasuryan lan postingan sing nyenengake sing ndadekake sampeyan narik kawigaten ing saben sudut. Mesthekake yen sampeyan wis upload foto lan video paling apik.

Gunakake tag hash supaya luwih bisa entuk manfaat

Telusuri tembung kunci sing ngenali bapak gula, lan ibu. Kayata: foto lan video #sugardaddy, #sugarmama, lan #sugarbaby, lan liya-liyane. Sampeyan uga bisa nindakake telusuran eksplisit babagan kasempatan sing sampeyan goleki daddy, mommas lan bayi saka papan tartamtu. Kayata, wong liya ing Atlanta bisa golek 'gula bayi Atlanta'. Kajaba iku, Go karo label hash strategis ing kiriman sampeyan. Contone, luwih pinter nggunakake #singleandsearching tinimbang nyipta 'Aku tunggal lan nggoleki wong liya supaya bisa ngrasakake aku.

Tindakake individu sing pengin sampeyan tanggal

Sampeyan bakal weruh sekumpulan profil nalika sampeyan nggoleki tag hash sing bener. Ngoyak sing gedhe-gedhe sing sampeyan kepenak. Coba ora stres yen dhaptar para penganut wis ditumpuk, umume sampeyan bisa ngalangi sapa wae sing wiwit ngirim barang sing ora dicritakake.

Miwiti dikarepake lan menehi komentar ing kiriman kasebut on Facebook & Instagram

Ekspresi tandha ing kene. Coba aja frant. Sampeyan bisa ilang dheweke. Cukup adhem lan lakoni kanthi andhap. Kaya lan komentar ing kiriman sing nyenengake. Ora saben postingan kasebut. Dheweke bisa uga wiwit menehi nikmat kasebut, ing wektu kasebut, sampeyan bisa entuk luwih apik kanthi menehi uji karo emojis lan uga menehi tag ing postingan sampeyan babagan ngusulake sampeyan mbutuhake luwih jero babagan Facebook & Instagram.

Miwiti obrolan

Ing wektu iki, dheweke bisa uga seneng ngomong karo sampeyan. Ing kasus apa wae, aja salah takon marang dheweke dadi bapak gula, ibu, utawa bayi preduli saka pacelathon kasebut kanthi temenan. Nanging, takon kanggo kekancan. Tampilake kapentingan sampeyan, sentimen, hobi, seneng, lan ora seneng. Melu karo wong-wong mau ing obrolan sing dawa lan jero.

Iki bisa uga butuh sawetara wektu, sabanjure; iku butuh ton kegigihan. Dadi, bisa uga bakal nggayuh tujuan sampeyan ing kasempatan mati yen sampeyan main kertu kanthi apik.

Sampeyan bisa ngajak wong / dheweke menyang pesta. Kirim pesen kaya "Aku bakal dadi pesta ing akhir minggu iki. Sampeyan kudu teka. "Ya, nyipta kaya ngono, sampeyan ora kudu takon marang dheweke. Ing Facebook & Instagram njupuk pitakon kaya "Apa sampeyan kepengin teka?" Ing sadawane garis kasebut, sampeyan yakin manawa dheweke bakal rawuh, mula dheweke kudu percaya yen ana wektu? rawuh

Dadi positif lan seneng-seneng

Bayi gula bisa gemi, saengga bapak gula lan ibu potensial bakal duwe wektu sing pas karo sampeyan. Minangka aturan, sampeyan loro-lorone ora cepet turu.

Sampeyan bakal nedha bengi luwih dhisik, ngobrol lan njupuk saka titik kasebut manawa sampeyan ketemu maneh utawa mungkasi bebarengan melu hubungan seksual.

Kanthi cara iki, terus-terusan nindakake sikap positif. Akeh daddy gula lan mamalia butuh kanca sing apik lan seneng-seneng, dadi siji terus-terusan.

Gawe titik kanggo njaga dhewe saka pesimis. Aja bisu utawa sambat ing Facebook utawa Instagram

A gula bapak / ibu butuh wong liya kanggo ngrungokake dheweke lan nggawe dheweke rumangsa luwih apik, dadi aja nganti ngeculake psikologis sampeyan.

Dadi independen ing Facebook & Instagram

Bayi gula kuwat, gaya lan mandhiri kanthi cara khusus dhewe. Sampeyan ora bisa dikendhaleni kanthi efektif yen kasunyatan manawa sampeyan ngerti apa sing dibutuhake, sing nggawe sampeyan tambah nyenengake kanggo daddy gula lan mamalia potensial.

Dadar gula lan mommas butuh daters gula sing nyenengake lan seneng banget lan padha ngerti yen sampeyan ora duwe kesempatan kanggo urip ing Facebook & Instagram.

Yen kasempatan mati sampeyan banget clingy lan sawise rutin sampeyan, dheweke bisa dipateni. Kanthi cara iki, lakon apik lan bebas.

Siji tanggapan kanggo "Cara Golek Gula Daddy, Mama, Bayi, Instagram, Facebook"

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *