Preferensi Pribadi | Gula Daddy, Gula Ibu lan Gula-gula Gula

Favorit Pribadi

Apa sampeyan tunggal lan kepengin golek Sugarlove®? Apa sampeyan angel nemoni wong sing pas?

Nalika kangelan golek Sugarlove®, kabeh gampang banget ora kenthel utawa tuku menyang mitos ngrusak sing metu babagan pacaran lan hubungan. Nanging, yen sampeyan wis siyap nuduhake urip sampeyan karo wong sing duwe jiwa lan pengin nggawe hubungan sing langgeng lan migunani, mula kabeh bakal diwiwiti kanthi evaluasi pilihan pribadi sampeyan.

Dadi, apa hubungan sehat?

Hubungan sing sehat yaiku nalika loro-lorone mitrane ngembangake sambungan adhedhasar: Saling menghargai, dipercaya, jujur, dhukungan, keadilan / kesetaraan, identitas sing kapisah, Komunikasi sing apik lan Rasa seneng / tresno. Langkah pisanan kanggo nemokake Sugarlove® yaiku reasepsi sawetara salah tanggapan babagan pacaran lan hubungan sing bisa nyegah sampeyan nemokake Sugarlove® sing langgeng. Asring amarga sampeyan fokus ing "gambar" lan "prestise" saengga "KANGGO", tinimbang dadi Mind & Soul dadi prioritas utama!

Paket "Makeover" Pribadi Kalebu

Pelatih dating Sugarlove® siyap nampa janjian sampeyan. Dheweke dadi tanggung jawab kanggo menehi pangguna "Makeovers" sing misuwur kanggo mbantu nggawe keputusan sing tepat sanajan padha rumangsa gela, isin, bingung utawa kepenak!

  • Angket lan sesi soal jawab supaya kita bisa ngerti luwih lengkap babagan sampeyan supaya nyiyapake sampeyan ing sesi jiwa.
  • Kita bisa duwe pilihan kanca bolo sing wis siyap sawise sampeyan rawuh utawa kita bisa navigasi situs bebarengan.
  • Kita bakal mulang sampeyan carane milih soulmate sing pas sing cocog karo gaya Pikiran, Awak lan Jiwa.
  • Angsal sesi wawancara lan srawung supaya kita bisa ngerti luwih lengkap babagan pilihan jiwa raga sing digawe lan apa sebabe nyiyapake kanggo tindakake sesi.
  • Angger-sesi soal jawab lan ngobrol babagan pengalaman sakabehe sampeyan karo pelatih pacaran, Sugarlove® Guru lan layanan kita umume.
  • Minangka matur nuwun kanggo pakaryan sing wis ditindakake kanthi apik, kita nyuwun supaya sampeyan bisa nulis paseksen cekak sing bisa digunakake ing kaca "Kisah Sukses".