Kebijakan Privasi

Sampeyan Mesthi 18 + Umur Taun Nggunakake Layanan Kita

Tanggal efektif: Mei 04, 2018

Sugarlove ("kita", "kita", utawa "kita") ngoperasikake situs web https://www.sugarlove.one ("Layanan").

Kaca iki ngandhani bab kabijakan kita babagan koleksi, panggunaan, lan pambocoran data pribadhi nalika sampeyan nggunakake Layanan kita lan pilihan sampeyan wis kagayut karo data kasebut.

Kita nggunakake data sampeyan kanggo nyedhiyakake lan nambah Layanan. Kanthi nggunakake Layanan, sampeyan setuju koleksi lan panggunaan informasi sesuai karo kebijakan iki. Kajaba ditrapake ing Kebijakan Privasi iki, istilah sing digunakake ing Kebijakan Privasi iki nduweni teges padha ing Ketentuan lan Ketentuan kita, sing bisa diakses saka https://www.sugarmamaslovefree.com

Definisi

  • ServiceLayanan minangka situs web https://www.sugarlove.one sing dilakokno dening Sugarlove
  • Data pribadiData pribadi yaiku data babagan individu sing bisa ditemokake saka data kasebut (utawa saka informasi kasebut lan informasi liyane sing ana ing kepemilikan utawa kamungkinan bakal teka menyang kita).
  • Data PanggunaData panggunaane yaiku data sing dikumpulake kanthi otomatis kedadeyan kanthi nggunakake Layanan utawa saka infrastruktur Layanan kasebut dhewe (umpamane, duration of a visit page).
  • CookiesCookie minangka bagéyan cilik data sing disimpen ing piranti (komputer utawa piranti seluler).

Informasi Koleksi lan Panggunaan

Kita ngumpulake macem-macem jinis informasi kanggo macem-macem tujuan kanggo nyedhiyakake lan nambah Service kita marang sampeyan.

Jinis Data Diklumpukake

Data pribadi

Nalika nggunakake Layanan kita, kita bisa njaluk sampeyan menehi informasi pribadi tartamtu sing bisa digunakake kanggo kontak utawa ngenali sampeyan ("Data Pribadi"). Informasi pribadhi bisa kalebu, nanging ora diwatesi karo:

  • Alamat email
  • Jeneng pisanan lan jeneng mburi
  • nomer telpon
  • Alamat, Negara, Provinsi, Kode Pos / Kode Pos, Kutha
  • Cookie lan Data Pangguna

Data Pangguna

Kita uga bisa ngumpulake informasi babagan Layanan sing diakses lan digunakake ("Data Pangguna"). Data Pangguna iki bisa ngemot informasi kayata alamat protokol Internet Protokol (contone alamat IP), tipe browser, versi browser, kaca Layanan sing sampeyan kunjungi, wektu lan tanggal riko, wektu sing didol ing kaca kasebut, unik piranti pengenal lan data diagnostik liyane.

Nelusuri & Data Cookie

Kita nggunakake cookie lan teknologi pelacakan sing padha kanggo trek kegiatan ing Layanan kita lan informasi tartamtu.

Cookie yaiku file kanthi jumlah data cilik sing kalebu pangenalan unik anonim. Cookie dikirim menyang browser saka situs web lan disimpen ing piranti sampeyan. Teknologi nelusuri uga digunakake yaiku beacon, tags, lan skrip kanggo ngumpulake lan nglacak informasi lan kanggo nambah lan nganalisis Layanan kita.

Sampeyan bisa nglatih browser kanggo nolak kabeh cookie utawa kanggo nunjukake yen cookie dikirim. Nanging, yen sampeyan ora setuju karo cookie, sampeyan ora bisa nggunakake sawetara Service.

Conto Cookies sing digunakake:

  • Cookie Sesi. Kita nggunakake Cookie Sesi kanggo ngoperasikake Layanan kita.
  • Cookie Keutuhan. Kita nggunakake Cookie Keprigelan kanggo ngeling-eling preferensi lan macem-macem setelan.
  • Cookie Keamanan. Kita nggunakake Keamanan Cookies kanggo tujuan keamanan.
  • Cookies Iklan. Iklan Cookies digunakake kanggo ngawula sampeyan karo iklan sing ana hubungane karo sampeyan lan kapentingan sampeyan.

Nggunakake Data

Sugarlove nggunakake data sing diklumpukake kanggo macem-macem tujuan:

  • Kanggo nyedhiyani lan njaga Layanan kita
  • Kanggo ngabari sampeyan babagan owahan Layanan kita
  • Kanggo ngidini sampeyan melu fitur interaktif Layanan kita nalika sampeyan milih nglakoni
  • Kanggo nyedhiyakake dhukungan pelanggan
  • Kanggo ngumpulake analisis utawa informasi penting supaya bisa nambah Layanan kita
  • Kanggo ngawasi panggunaan Layanan kita
  • Kanggo ndeteksi, nyegah lan alamat masalah teknis

Transfer Data

Informasi sampeyan, kalebu Data Peribadi, bisa ditransfer menyang - lan dikelola ing komputer sing ana ing luar negara, provinsi, negara utawa yurisdiksi pamaréntahan liyane ing ngendi hukum proteksi data bisa beda-beda tinimbang sing saka jurisdiksi.

Yen sampeyan manggon ing njaba Denmark lan milih kanggo menehi katrangan kanggo kita, wigati dicathet yen kita ngirim data, kalebu Data Pribadi, menyang Denmark lan proses ing kono.

Panjenengan idin kanggo Kebijakan Privasi iki banjur ditundha informasi sampeyan minangka persetujuan kanggo transfer kasebut.

Sugarlove bakal njupuk kabeh langkah sing cukup kanggo mesthekake yen data sampeyan wis dirawat kanthi aman lan selaras karo Kebijakan Privasi iki lan ora ana transfer data pribadi sing bakal ditindakake ing organisasi utawa negara kajaba ana kontrol sing cukup ing papan kalebu keamanan keamanan sampeyan data lan informasi pribadi liyane.

Pambocoran Data

Keperluan Hukum

Sugarlove bisa uga nyritakake Data Pribadi sampeyan kanthi yakin kapercayan yen tumindak kasebut kudu ditindakake:

  • Kanggo tundhuk karo kewajiban hukum
  • Kanggo nglindhungi lan mbela hak utawa properti saka Sugarlove
  • Kanggo nyegah utawa neliti kesalahane sing bisa nyambung karo Service
  • Kanggo njaga keamanan pribadi pangguna Layanan utawa umum
  • Kanggo nglindhungi hukuman liga

Keamanan Data

Keamanan data sampeyan penting kanggo kita, nanging elinga yen ora ana cara panularan liwat Internet, utawa metode panyimpenan elektronik kanthi aman kanggo 100. Nalika kita usaha nggunakake sarana sing bisa ditampa kanthi komersil kanggo nglindhungi Data Pribadi, kita ora bisa njamin keamanan mutlak.

Layanan panyedhiya

Kita bisa nggunakake perusahaan pihak katelu lan individu kanggo nggampangake Layanan kita ("Penyedia Layanan"), kanggo nyedhiyakake Service kanggo pihak kita, kanggo nindakake layanan sing gegandhengan karo Layanan utawa kanggo mbantu kita nganalisa babagan Layanan kita.

Pihak katelu iki nduweni akses menyang Data Pribadi sampeyan mung kanggo nglakoni tugas kasebut kanggo pihak kita lan kudu ngetrapake utawa nggunakake aplikasi kasebut kanggo maksud apa wae.

Analytics

Kita bisa nggunakake panyedhiya layanan pihak katelu kanggo ngawasi lan nganalisis panggunaan Layanan kita.

  • Google AnalyticsGoogle Analytics minangka layanan analytics web sing ditawakake Google sing nglacak lan laporan lalu lintas situs web. Google nggunakake data sing diklumpukake kanggo nglacak lan ngawasi panggunaan Layanan kita. Data iki dienggo bareng karo layanan Google liyane. Google bisa nggunakake data sing diklumpukake kanggo nemtokke konteks lan nggawe pribadhi iklan jaringan iklan dhewe. Sampeyan bisa milih supaya ora nggawe aktivitas sampeyan ing Layanan sing kasedhiya kanggo Google Analytics kanthi nginstall add-on browser Google Analytics. Tambahan kasebut nyegah JavaScript Google Analytics (ga.js, analytics.js, lan dc.js) saka nuduhake informasi karo Google Analytics babagan aktivitas kunjungan. Kanggo informasi luwih lengkap babagan praktik privasi Google, mangga visit Privacy & Terms Google kaca web: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Advertising

Kita bisa nggunakake panyedhiya layanan pihak katelu kanggo nuduhake iklan kanggo sampeyan kanggo ndhukung lan njaga Layanan kita.

  • Google AdSense & DoubleClick CookieGoogle, minangka vendor pihak katelu, nggunakake cookie kanggo ngladeni iklan ing Layanan kita. Panggunaan Google cookie DoubleClick ngidini lan mitra-mitra kanggo ngawula iklan marang pangguna adhedhasar kunjungan menyang Layanan utawa situs web liyane ing Internet. Sampeyan bisa milih nggunakake DoubleClick Cookie kanggo pariwara adhedhasar minat karo ngunjungi Kaca web Google Ads Settings: http://www.google.com/ads/preferences/

Remarketing Behavioral

Sugarlove nggunakake layanan pemasaran ulang kanggo ngiklanake situs web pihak katelu marang sampeyan sawise sampeyan ngunjungi Layanan. Kita lan vendor pihak katelu nggunakake cookie kanggo menehi informasi, ngoptimalake lan ngladeni iklan adhedhasar kunjungan kepungkur menyang Layanan kita.

  • Google AdWords Layanan pemasaran ulang Google AdWords diwenehake dening Google Inc. Sampeyan bisa milih Google Analytics kanggo Tampilan Iklan lan ngatur pariwara Network Tampilan Google kanthi ngunjungi Google Ads Settings page: http://www.google.com/settings/adsGoogle uga nyaranake nginstal Google Browser Opt-out Browser Google - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout - kanggo browser web sampeyan. Google Analytics Opt-out Browser Add-on nyedhiyakake manawa pengunjung nyegah data kasebut diklumpukake lan digunakake dening Google Analytics. Kanggo informasi luwih lengkap babagan praktik privasi Google, bukak kaca web Kebijakan & Syarat Google: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

pembayaran

Kita bisa nyedhiyani produk lan / utawa layanan sing dibayar ing Service. Dadi, kita nggunakake layanan pihak katelu kanggo pamrosesan pembayaran (umpamane pemroses pembayaran).

Kita ora nyimpen utawa ngumpulake rincian kertu pembayaran. Informasi kasebut disedhiyakake langsung menyang pamroses pembayaran pihak katelu kita, kanthi nggunakake informasi pribadhi sing diatur dening Kebijakan Privasi. Prosesor pamroses kasebut mematuhi standar sing disetel dening PCI-DSS sing dikelola dening Dewan Standar Keamanan PCI, sing minangka usaha gabungan merek kaya Visa, Mastercard, American Express, lan Discover. Syarat PCI-DSS bantuan njamin informasi penanganan aman.

Proses pambayaran sing kita gunakake yaiku:

Pranala menyang Liyane Situs

Layanan kita bisa ngemot pranala menyang situs liya sing ora dioperasikake dening kita. Yen sampeyan ngeklik link pihak katelu, sampeyan bakal diarahake menyang situs pihak katelu. Kita saestu paring nedahaken babagan Kebijakan Privasi saben situs ingkang panjenengan kunjungi.

Kita ora duwe kontrol lan ora tanggung jawab kanggo konten, kawicaksanan pribadhi utawa laku situs utawa layanan pihak katelu.

Kebijakan Anak

Layanan kita ora ngandhani sapa wae ing jaman 18 ("Anak").

Kita ora sengaja ngumpulake informasi sing identitas pribadi saka sapa waé ing umur 18. Yen sampeyan dadi wong tuwa utawa wali lan sampeyan wis weruh yen Anak sampeyan wis nyedhiyani data pribadi, hubungi kita. Yen kita dadi weruh yen kita wis nglumpukake Data Pribadi saka bocah-bocah tanpa verifikasi persetujuan parental, kita njupuk langkah kanggo mbusak informasi kasebut saka server kita.

Owahan Kanggo Kebijakan Privasi Iki

Kita bisa nganyarake Kebijakan Privasi kita saka wektu kanggo wektu. Kita bakal ngandhani manawa ana owah-owahan kanthi ngeposake Kebijakan Privasi anyar ing kaca iki.

Kita bakal ngandhani sampeyan liwat email lan / utawa kabar penting ing Layanan kita, sadurunge owah-owahan dadi efektif lan nganyari "tanggal efektif" ing ndhuwur Kebijakan Privasi iki.

Sampeyan disaranake kanggo maneh Kebijakan Privasi iki kanthi periodik kanggo owah-owahan. Owah-owahan kanggo Kebijakan Privasi iki efektif nalika lagi dikirim ing kaca iki.

Contact Us

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan Kebijakan Privasi iki, hubungi kami: