Sarat Layanan

Layanan iki kanggo wong diwasa mung (sampeyan kudu paling sethithik 18 taun).

Sugarlove layanan situs Kita minangka cara kanggo wong diwasa kanggo ketemu saben liyane kanthi online.

Iki minangka persetujuan sah ("Agreement") antarane sampeyan lan Situs Kita. Waca Prajanjen kanthi ati-ati sadurunge ndhaptar layanan situs Kita. Kanthi ndhaptar Sugarlove, sampeyan dadi anggota Layanan (minangka "Anggota"), lan sampeyan setuju bakal kaiket karo syarat-syarat lan syarat iki ("Sarat") kanggo sampeyan tetep dadi Anggota. Yen sampeyan ora setuju karo Katentuan kasebut, sampeyan ora diidini nggunakake layanan Sugarlove.

Katentuan Pangginaan supados langkung panggantos dening Sugarlove sawayah-wayah, tanpa kabar, efektif sawise ngirim link padha ing situs web (https://www.sugarlove.one). Bocah cilik (ing umur 18) bisa uga ora dadi anggota. Yen sampeyan ndhaptar, lan saka wektu kasebut, Sugarlove mbutuhake sampeyan nyedhiyakake informasi sing cukup kanggo nunjukake manawa umure paling ora umur 18. Kanthi dadi Anggota, sampeyan makili lan njamin manawa paling ora umur 18.

Apa sampeyan utawa Sugarlove bisa mungkasi keanggotaan Sugarlove kapan wae, kanthi alesan, efektif nalika ngirim kabar ditulis menyang pesta liyane. Sugarlove duwe hak kanggo nundha utawa mungkasi akses menyang layanan Sugarlove, tanpa kabar, yen sampeyan wis nglanggar Perjanjen iki, sing bakal digatekake karo Sugarlove.

Keanggotaan sampeyan ing layanan Sugarlove kanggo panggunaan pribadi sampeyan. Sampeyan bisa uga ora menehi wewenang marang wong liya kanggo nggunakake keanggotaan, lan sampeyan bisa uga ora nemtokake utawa ngirim akun sampeyan menyang wong liya utawa lembaga liyane.

Online / Mobile Conduct
Minangka Anggota, sampeyan setuju manawa:

Sampeyan mung tanggung jawab kanggo konten utawa informasi sing diterbitake utawa ditampilake (sawise, "post") ing layanan Sugarlove, utawa ngirim menyang Anggota Sugarlove liyane.

Ora ana toleransi kanggo konten sing bisa dibantah. Sampeyan ora bakal ngirimake layanan Sugarlove, utawa ngirim menyang anggota utawa karyawan Sugarlove liyane, apa-apa fitnah, ora akurat, penyalahgunaan, saru, ora sopan, nyerang, berorientasi seksual, ngancam, ngganggu, nyerang rasional, utawa bahan sing ora ilegal, utawa bahan apa wae sing nglanggar. utawa nglanggar hak pihak liyane (kalebu, nanging ora winates, hak properti intelektual, lan hak privasi lan publisitas).

Sampeyan bakal nggunakake layanan Sugarlove kanthi konsisten karo kabeh hukum lan peraturan sing ditrapake. Sampeyan ora bakal kalebu ing profil apa wae nomer telpon, alamat jalan, jeneng mburi, URL, alamat E-mail, referensi anatomi utawa seksual sing nyerang, utawa basa nggambarake utawa konotatif, lan sampeyan ora bakal ngirim foto sing ngemot nuduh utawa informasi pribadi. . Sugarlove duwe hak, nanging ora duwe kewajiban, kanggo nolak profil utawa foto sing ora cocog karo larangan kasebut.

Sampeyan ora bakal melu pariwara, utawa njaluk duweke anggota liya kanggo tuku utawa adol produk utawa layanan liwat Layanan kasebut. Sampeyan ora ngirim serat huruf utawa E-mail sampah menyang anggota Sugarlove liyane.

Sampeyan ora bakal ngirim, ndhistribusake utawa ngasilake kanthi cara apa wae barang, hak cipta, utawa informasi duwene hak cipta liyane tanpa entuk persetujuan sing ditulis sadurunge pemilik hak kepemilikan kuwi.

Sampeyan tanggung jawab mung kanggo interaksi karo anggota Sugarlove liyane. Sugarlove duwe hak, nanging ora duwe kewajiban, kanggo ngawasi musuhan ing antarane sampeyan lan anggota liyane. Pelanggaran apa wae sing nyebabake obat-obatan kanggo Sugarlove

Indemnity dening Anggota

Sampeyan bakal mbela, mbayar rugi, lan nyekel Sugarlove sing ora mbebayani, petugas, direktur, karyawan, agen lan pihak katelu, amarga ana kerugian, biaya, tanggung jawab lan biaya (kalebu biaya pengacara sing cukup) sing ana hubungane utawa njedhul saka nggunakake Sugarlove Serviceluding, nanging ora diwatesi, nglanggar syarat-syarat iki.

Konten online

Mratelakake panemume, saran, pratelan, tawaran, utawa informasi liyane utawa konten sing kasedhiya liwat layanan Sugarlove yaiku penulis dhewe lan dudu Sugarlove, lan ora kudu diwatesi. Penulis kaya ngono mung tanggung jawab kanggo konten kasebut. Sugarlove ora njamin akurasi, jangkep, utawa migunani babagan informasi ing Layanan lan ora nganggo utawa nyetujoni utawa ora tanggung jawab karo akurasi utawa linuwih saka panemu, saran utawa pernyataan sing digawe. Ora ana kahanan, Sugarlove bakal tanggung jawab kanggo kerugian utawa kerusakan sing ana akibat saka percayane karo informasi utawa konten liyane sing dikirim ing Layanan Sugarlove, utawa dikirim menyang anggota Sugarlove.

PARNNGET - ING Waca: Bisa uga anggota utawa pangguna Sugarlove liyane (kalebu pangguna sing ora resmi, utawa "peretas") bisa ngirim utawa ngirimake bahan-bahan sing nyerang utawa ora sengaja ing Layanan Sugarlove lan sampeyan bisa uga sacara ora sengaja mbukak bahan-bahan sing nyerang utawa ora cetha kaya ngono. Sampeyan bisa uga kanggo wong liya entuk informasi pribadi babagan sampeyan amarga panggunaan Layanan iki, lan panampa bisa nggunakake informasi kasebut kanggo ngganggu utawa ngrusak sampeyan. Sugarlove ora tanggung jawab kanggo nggunakake informasi pribadhi sing sampeyan bisa milih kanggo ngumumake ing Layanan. Mangga pilih jinis informasi sing dikirimake ing layanan Sugarlove utawa diluncurake menyang wong liya.

Sugarlove duwe hak, nanging ora duwe kewajiban, kanggo ngawasi materi sing dikirim ing wilayah umum Layanan Sugarlove. Sugarlove duwe hak kanggo ngilangi bahan sing nglanggar, utawa didakwa nglanggar, ukum, utawa Perjanjen iki. Sanajan hak Sugarlove iki, sampeyan tetep tanggung jawab kanggo konten bahan sing sampeyan kirim ing wilayah umum Layanan lan pesen email pribadi. Email sing dikirim ing antarane sampeyan lan anggota Sugarlove sing ora gampang diakses dening masarakat umum bakal dianggep pribadi dening Sugarlove nganti ana syarat sing ditrapake kanggo hukum.

Mbusak Informasi

Nalika kita ora lan ora bisa mriksa saben pesen sing dikirim dening pangguna Layanan, lan ora tanggung jawab kanggo isi apa wae pesen kasebut, kita duwe hak, nanging ora wajib, kanggo mbusak utawa mindhah isi kalebu tanpa watesan profil, publik lan pesen, sing kita, ing sawijine pratelan kita, bakal nglanggar kode etik sing diatur ing ndhuwur utawa pedoman isi sing ditrapake, utawa dadi ora bisa ditampa. Sampeyan bakal tetep tanggung jawab kanggo isi profil, posting umum lan pesen sing sampeyan bisa ngirimake utawa ngrekam kanggo Layanan kasebut utawa dikirim menyang pangguna Layanan.

Hak kepemilikan

Sugarlove duwe lan duwe hak properti liyane ing Layanan Sugarlove. Layanan kasebut ngemot bahan hak cipta, merek dagang, lan informasi properti saka Sugarlove lan sing menehi lisensi. Kajaba iku, anggota liyane bisa ngirim informasi hak cipta, sing duwe hak cipta nglindhungi apa wae wis dingerteni hak cipta. Kajaba informasi sing ana ing domain umum utawa sing diwenehake ijin, sampeyan ora bakal nyalin, ngowahi, nerbitake, ngirim, nyebarake, nindakake, nampilake, utawa adol informasi properti.

Kanthi ngirim informasi utawa konten menyang wilayah Sugarlove umum, sampeyan kanthi otomatis menehi, lan sampeyan makili lan njamin manawa sampeyan duwe hak sing diwenehake, marang Sugarlove lan anggota Sugarlove liyane sing ora bisa dilalekake, ora terus-terusan, ora eksklusif, mbayar lengkap, kabeh nduwe lisensi kanggo nggunakake, nyalin, nampilake, nampilake lan nyebarake informasi lan konten kayata lan nyiyapake karya turunan, utawa nggabungake menyang karya liyane, informasi lan konten, lan menehi lan menehi wewenang marang sublicenses sadurunge.

Informasi sing disedhiyakake dening Anggota

Kajaba diwenehake ing kebijakan privasi Sugarlove, Sugarlove bakal rahasia kabeh informasi sing diwenehake sampeyan menyang nomer kertu kredit Sugarloveluding, lan bakal nggunakake utawa ngandhani informasi kasebut mung kanggo tujuan informasi kasebut diklumpukake, utawa kaya sing dibutuhake dening hukum .

Biaya lan Pembayaran Seluler

Sembarang pitakonan utawa perselingkuhan babagan tagihan, biaya utawa pembayaran kudu disaranake menyang panyedhiya layanan seluler telpon pihak katelu sampeyan.

Penafian Waranti

Sugarlove menehi Layanan Sugarlove kanthi dhasar "kaya" lan ora menehi garansi babagan jinis apa wae, ekspres, diwenehake, statutori, karo Layanan utawa gegayutan karo komunikasi karo Sugarlove utawa wakil, utawa ing babagan Layanan . Sugarlove khusus nolak jaminan babar pisan saka bakul, fitness kanggo tujuan tartamtu, utawa ora nglanggar. Sugarlove ora njamin yen panggunaan layanan Sugarlove bakal aman, ora diganggu, mesthi kasedhiya, utawa tanpa kesalahan, utawa bakal nyukupi kabutuhan, utawa yen ana cacat ing Layanan bakal dibenerake. Sugarlove nolak tanggung jawab kanggo, lan ora ana garansi babar pisan, jangkoan, serviseluding telpon, sawetara, utawa gangguan layanan telpon.

Batesan Tanggung Jawab

Yen ora, Sugarlove bakal tanggung jawab (i) kanggo sampeyan amarga kerusakan ora ana kedadeyan, akibat, utawa ora langsung (kalebu, nanging ora diwatesi, kerusakan kanggo ilang data, kerugian program, ilang bathi, biaya pengadaan layanan pengganti utawa layanan gangguan) amarga nggunakake utawa ora bisa nggunakake Layanan Sugarlove, sanajan Sugarlove utawa agen utawa wakil dheweke ngerti utawa menehi saran kemungkinan kerusakan kaya ngono utawa (ii) marang wong liya kajaba sampeyan. Nanging ora liya apa-apa sing kalebu ing kene, Sugarlove. tanggung jawab kanggo sampeyan kanggo maksud apa wae, lan preduli saka bentuk tumindak kasebut, mesthi bakal diwatesi karo jumlah sing dibayar, yen sampeyan, menyang Sugarlove kanggo Layanan sajrone periode keanggotaan.

Kajaba iku, Sugarlove nolak kabeh tanggung jawab, preduli saka tumindak, amarga tumindak utawa ngilangi anggota utawa pangguna liyane (kalebu, nanging ora diwatesi, pangguna sing ora sah, utawa "peretas") saka Layanan Sugarlove.

Negara miturut Variasi Negara

Yurisdiksi tartamtu matesi aplikasi sing bisa ditudhuhake dening pengacara lan watesan tanggung jawab supaya pambatalan garansi lan watesan tanggung jawab kasebut ing ndhuwur ora bisa ditrapake kanggo sampeyan.

Ketentuan Umum

Sampeyan setuju yen undang-undang Florida (tanpa preduli konflik prinsip-prinsip ukum) bakal mrentahake Perjanjen iki, manawa ana apa-apa perselisihan sing kedadeyan saka utawa ana hubungane karo Agreement iki bakal tundhuk ing papan eksklusif pengadilan federal lan negara ing Negara Florida, sampeyan ngirim ukum eksklusif pengadilan federal lan negara ing Negara Florida sing ana hubungane karo Layanan utawa Persetujuan iki. Kesepakatan iki, sing ditampa nalika ndhaptar Layanan Sugarlove, ngemot persetujuan kabeh antarane sampeyan lan Sugarlove babagan panggunaan Layanan. Kesepakatan iki mung bisa dibenerake nalika diwartani dening Sugarlove kanggo sampeyan, utawa kanthi tulisan sing wis ditandatangani lan sampeyan pejabat resmi Sugarlove Yen ora dinyatakake kanthi jelas, Ketentuan kasebut bakal tahan mandheg saka keanggotaan sampeyan menyang Layanan. Yen panentu saka perjanjian iki ora bener, sisa-sisa Kasepakatan iki bakal terus ditrapake lan ditrapake.

Privasi mbalekaken

Sugarlove bakal ngetokake dhuwit ulang sajrone jam 72 nalika lengganan dhisikan yen ora ana Layanan sing digunakake. Ngluwihi kahanan kasebut, panjaluk pamulangan bakal diatur kanthi mutlak saka Sugarlove lan bakal diteliti kanthi anggota.

Kebijakan hak cipta

Pangakhir Panganggone Panganggo Kanggo Pelanggaran lan Informasi Kontak kanggo Pelanggaran Hak Cipta sing seng di tuduh:

Kita bakal mungkasi hak istimewa saka pangguna sing nggunakake Situs iki kanggo ngirimake hak cipta tanpa nggunakake lisensi, idin idin, pembelaan sing sah utawa pengecualian panggunaan sing sah kanggo nglakoni. Khusus, pangguna sing ngirim konten pangguna menyang Situs iki, apa artikel, gambar, crita, piranti lunak utawa materi hak cipta liyane kudu mesthekake manawa konten sing diunggahake ora nglanggar hak cipta utawa hak pihak katelu (kayata hak privasi utawa publisitas) . Sawise kabar sing tepat dening sing nduwe hak cipta utawa agen kanggo kita, lan konfirmasi liwat dhawuhe pengadilan utawa diakoni pangguna manawa dheweke nggunakake Situs iki minangka instrumen pelanggaran sing ora sah, kita bakal mungkasi hak pangguna sing nglanggar kanggo nggunakake lan / utawa akses menyang Situs iki. Kita uga bisa mutusake mutusake kanggo mungkasi hak pangguna kanggo nggunakake utawa akses menyang Situs kasebut sadurunge wektu kasebut yen kita duwe kapercayan kanthi yakin manawa pelanggaran sing wis diaku.